Близки и приятели на 21-годишната Денислава се събират на мълчалив протест

...
Близки и приятели на 21-годишната Денислава се събират на мълчалив протест
Коментари Харесай

Близки и приятели на на починалата родилка се събират на мълчалив протест

Близки и другари на 21-годишната Денислава се събират на безмълвен митинг с цел да почетат паметта й. Младата майка умря след планувано секцио в болничното заведение във Велико Търново. 

Събитието ще се извършена паркинга на болничното заведение в Горна Оряховица в сряда вечерта в 19:00 часа, излиза наяве от обява в обществената мрежа Facebook.  

" На паркинга на болничното заведение в Горна Оряховица до кафето ще се организира безмълвен митинг в памет на умрялата 21-годишна родилка Дани. Близки и другари на Данислава упорстват за истината за случилото се ", написа Георги Стоянов в групата " Горна Оряховица " във Facebook. 

Младата жена умря след планирано секцио. Тя постъпва в лечебното заведение в Горна Оряховица с отложен термин.

Дежурният екип я оставил в отделението за наблюдаване. След опити за стимулиране на раждане, които не дали резултат, е взето решение с нейното категорично единодушие да се извърши секцио. Детето се е родило в устойчиво състояние и с естествени индикатори. Час по-късно обаче дамата се влошила и почнала да кърви щедро. Заради усложненото положение тя е била превозена до болница във Велико Търново. За страдание, лекарите там не съумели да се преборят за живота на младата майка.

Близките на младата майка не одобряват версията на лекарите, че е умряла от необичаен синдром. Те се съмняват, че лекарска неточност е причина за нещастието.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР